Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ βραβεύει για 10η χρονιά τη Νέα Γενιά
12.04.2018

Για δέκατη συνεχή χρονιά ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ απέδειξε εμπράκτως και εφέτος τη στήριξή του στους νέους, επιβραβεύοντας με επαίνους που συνοδεύονταν από χρηματικά έπαθλα περισσότερους από 240 Αριστούχους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά την Ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018.

Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν βραβευθεί 3.039 φοιτητές, σε ποσοστό 87% εισακτέοι σε ΑΕΙ και 13% σε ΤΕΙ. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει εξελιχθεί σε θεσμό και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους νέους που κατοικούν στις περιοχές του Θριασίου (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ν. Πέραμος, Μέγαρα) και της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Δήμοι: Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου).

Οι φετινές τελετές βράβευσης των Αριστούχων οι οποίοι εισήχθησαν  στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας με εξαιρετικές επιδόσεις, πραγματοποιήθηκαν κατά το διήμερο 2 και 3 Απριλίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντιστοίχως.

Στις εκδηλώσεις απηύθυνε χαιρετισμούς η Διοίκηση της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, που επανέλαβε τη βούλησή της για τη στήριξη των νέων, σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η επαγγελματική κατάρτιση και η εργασιακή εμπειρία. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των εργαζομένων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Πανεπιστημιακής κοινότητας, της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και οι γονείς των βραβευθέντων.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στηρίζει διαχρονικά τη νέα Γενιά που αποτελεί το μέλλον της χώρας μας, μέσα από μια σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις οποίες περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- οι υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε εγνωσμένου κύρους Πανεπιστήμια του εξωτερικού, οι στρατηγικές συνεργασίες με το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και άλλα Ιδρύματα για εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα που συνδέουν τις επιχειρήσεις με την ακαδημαϊκή κοινότητα, η συμμετοχή σε σεμινάρια για απόκτηση δεξιοτήτων σε συνεργασία με αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς φορείς, καθώς και η απασχόληση διακεκριμένων άριστων αποφοίτων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Εκτενές φωτογραφικό υλικό από τις φετινές εκδηλώσεις σε Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη είναι διαθέσιμο στην σελίδα του Ομίλου ΕΛΠΕ στο facebook: https://www.facebook.com/HELPEgroup/