Η ΕΚΟ χορηγός στο “9ο Patras International Circuit for Kart” (P.I.C.K)
19.09.2017

Στο πλευρό του μηχανοκίνητου αθλητισμού που προσφέρει ξεχωριστές συγκινήσεις βρέθηκε για άλλη μια φορά η ΕΚΟ, ως χορηγός στο “9ο PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light» που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο, 16 & 17 Σεπτεμβρίου, παρουσία πλήθους θεατών, αλλά και με νέο ρεκόρ σε συμμετοχές που έφτασαν εφέτος στις 63.

Η ΕΚΟ αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το Διεθνές Σιρκουί Αγώνων Καρτ στην Πάτρα, το οποίο πλέον έχει μετατραπεί σε θεσμό, καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και από τα πιο σημαντικά του είδους του στην Ευρώπη.

Η φετινή διεξαγωγή των αγώνων ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, ενώ οι παράλληλες δράσεις του διημέρου, όπου έδωσαν το παρών κορυφαίοι οδηγοί από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, διατήρησαν στα ύψη την αδρεναλίνη. Περισσότεροι από είκοσι χιλιάδες θεατές βρέθηκαν και τις δύο ημέρες στο ιστορικό κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων, αλλά και τα πρωτότυπα events που πλαισίωναν το “9ο PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light”.

Εντυπωσιακή ήταν για άλλη μια χρονιά η προσέλευση του κόσμου στο περίπτερο της ΕΚΟ, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε μια μικρογραφία της πίστας του PICK, οδηγώντας με τη βοήθεια τηλεχειριστηρίων τα μικρά Karts της ΕΚΟ. Τα εντυπωσιακά EKO Girls, τα οποία πλέον αποτελούν μέρος του θεσμού του PICK, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου, κατορθώνοντας και πάλι να «κλέψουν» στιγμές λάμψης από τους διαγωνιζόμενους οδηγούς!

Η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν εντυπωσιακή, με μοναδικά Drift Showς και επιδείξεις στην πίστα του “9ου PICK Πάτρας”, ενώ τα Dirt Games (χωμάτινα καρτ) άφησαν εμβρόντητους τους θεατές με τις ικανότητες των συγκεκριμένων μηχανοκίνητων να ανταπεξέρχονται μέσα στην ασφάλτινη πίστα, κάτι σαφώς διαφορετικό σε σχέση με το χώμα.

Οι αγώνες κορυφώθηκαν με τους τελικούς των κατηγοριών το απόγευμα της Κυριακής και την απονομή των κυπέλων στους μεγάλους νικητές.

Η ΕΚΟ racing 100 ήταν εκεί και - για 9η συνεχή χρονιά - ζωντάνεψε το πάθος για οδήγηση!