COOKIES
Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας καθώς και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ενημερώνουμε ότι η χρήση των Απολύτως Απαραίτητων cookies, είναι αυτόματη σύμφωνα με την Πολιτική Cookies μας, ενώ μπορείτε να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις σας επιλέγοντας το πεδίο "Ρυθμίσεις Cookies" αναφορικά με τα υπόλοιπα cookies.
×Ρυθμίσεις Cookies
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COOKIES
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου. Σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Ενεργοποιούνται αυτόματα κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο.
Πάντα ενεργά •
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ (GOOGLE ANALYTICS)
Τα Cookies στατιστικών μας βοηθούν ως ιδιοκτήτες του ιστότοπου να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τις σελίδες του ιστότοπου συλλέγοντας πληροφορίες στα Google Analytics.
Προτείνεται •
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ
Τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των προτιμήσεων των χρηστών του ιστότοπου. Η χρήση τους αφορά στην προβολή σχετικών διαφημίσεων στον χρήστη και είναι σημαντική για τους διαφημιζόμενους τρίτων μερών.
ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΠΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ («Εμείς», η «Εταιρεία, ο «Υπεύθυνος Επεξεργασίας») είναι ο διαχειριστής αυτής της εταιρικής σελίδας του Ομίλου ΕΛΠΕ στο Facebook (ΕΛΠΕ Όμιλος Εταιρειών) και, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας σε ό,τι αφορά την επεξεργασία των δεδομένων που πραγματοποιείται μέσω της σελίδας του Ομίλου ΕΛΠΕ στο Facebook. Η παρούσα ειδοποίηση ιδιωτικότητας εξηγεί ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της σελίδας του Ομίλου ΕΛΠΕ στο Facebook και με ποιον τρόπο τα χρησιμοποιούμε.

1.         Σκοπός και Νομική Βάση

Όπως πολλές ιστοσελίδες, συλλέγουμε περιορισμένες ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες και τα συστήματά μας. Όταν οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στο “Χρονολόγιο” (“Timeline”) της σελίδας του Ομίλου ΕΛΠΕ στο Facebook, δεν συλλέγονται προσωπικά δεδομένα για αυτούς, εκτός από τα συγκεντρωτικά δεδομένα που μας παρέχει το Facebook, που αποτελούν μετρικά δεδομένα, όπως ο αριθμός των επισκεπτών και των clicks, “Μου αρέσει” (“Likes”) ή Αντιδράσεων (“Reactions”), “Κοινοποιήσεων” (“Posts”), “Σχολίων” (“Comments”) κ.ο.κ. Η πληροφορία αυτή είναι ανωνυμοποιημένη και δεν σχετίζεται με συγκεκριμένους χρήστες ή με πληροφορίες από τα δημόσια ή ιδιωτικά προφίλ των χρηστών. Τα δεδομένα αυτά τα συλλέγουμε για την εξυπηρέτηση των εννόμων συμφερόντων του Ομίλου και, συγκεκριμένα, για την ανάλυση των συνηθειών των χρηστών, τη βελτίωση της λειτουργίας της σελίδας και για να μπορούμε να παρέχουμε πιο χρήσιμη πληροφόρηση στους επισκέπτες της σελίδας.

2.         Δεδομένα που συλλέγονται και πηγές συλλογής

Όταν αποφασίσετε να ακολουθήσετε τη σελίδα μας ή να έχετε μια διάδραση μαζί μας (για παράδειγμα όταν κάνετε “Μου Αρέσει”/“Like” ή αντιδράτε σε κάποια ανάρτηση, όταν τη μοιράζεστε/ “Share” ή όταν αναρτάτε κάποιο “Σχόλιο”/”Comment”), έχουμε πρόσβαση στο όνομά σας, την ηλικία και το φύλο σας. Δεν αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν τα εξάγουμε προκειμένου να ενταχθούν σε κάποια άλλη βάση δεδομένων. Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται από την Εταιρεία μόνο προκειμένου να είναι δυνατή η διάδραση της Εταιρείας με εσάς μέσω του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Έχουμε τη δυνατότητα να διαγράψουμε τα σχόλια σας εάν δεν συμμορφώνονται με τις πολιτικές μας αναφορικά με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (για παράδειγμα, εάν τα σχόλιά σας είναι προσβλητικά, παράνομα ή κακόπιστα), αλλά δεν μπορούμε να τροποποιήσουμε τα σχόλια σας ή να χειριστούμε τα δεδομένα σας με οποιοδήποτε άλλον τρόπο.  

Χρησιμοποιούμε την εφαρμογή Facebook Insights/ Στατιστικά Σελίδας, εφαρμογή που παρέχεται από το Facebook, η οποία μέσω cookies που εγκαθιστά στις συσκευές των χρηστών της εταιρικής σελίδας συλλέγει κάποιες πληροφορίες και παρέχει στατιστική ανάλυση σύμφωνα με κάποια προκαθορισμένα κριτήρια. Τα cookies είναι μικρά κομμάτια πληροφορίας που συλλέγονται μέσω μικρών αρχείων που εγκαθίστανται στις συσκευές σας (σταθερούς υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, tablet κ.ο.κ.) με την πλοήγησή σας σε ιστοσελίδες ή σε εφαρμογές. Ο πάροχος του εκάστοτε ιστοτόπου ή εφαρμογής (στην περίπτωσή μας το Facebook) συλλέγει και επεξεργάζεται τις πληροφορίες αυτές για διαφορετικούς σκοπούς, όπως, για παράδειγμα, για να αποκτά πληροφορία για τη συμπεριφορά των χρηστών της κάθε συσκευής σχετικά με την πλοήγηση στον ιστότοπο ή την εφαρμογή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Facebook Insights/ Στατιστικά Σελίδας, τα cookies που το Facebook διαχειρίζεται, την πληροφορία που συλλέγεται και διαβιβάζεται μέσω των cookies και το χρονικό διάστημα για το οποίο μένουν εγκατεστημένα, σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους Όρους Χρήσης του Facebook  και  τις πληροφορίες του Facebook για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Η Εταιρεία δεν διαχειρίζεται και δεν έχει έλεγχο στα cookies που διαχειρίζεται το Facebook, αλλά, με τη χρήση του Facebook Insights/ Στατιστικά Σελίδας το Facebook παρέχει στην Εταιρεία κάποιες αναφορές, όπως αυτές που περιγράφονται στη συνέχεια. Οι αναφορές αυτές εμπεριέχουν συγκεντρωτικά στοιχεία, δηλ. στατιστικά στοιχεία και αναλύσεις (π.χ. αριθμός χρηστών που έκαναν ”Μου αρέσει”/“Like” ή “αντέδρασαν”/“reacted” σε κάποια ανάρτηση, αριθμός των χρηστών που επισκέφθηκε ξανά την εταιρική σελίδα, κ.ο.κ.), αλλά η Εταιρεία δεν έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι χρήστες στους οποίους αναφέρονται τα στατιστικά αυτά στοιχεία και οι αναλύσεις.

Κάποια παραδείγματα των αναφορών η Εταιρεία λαμβάνει από το Facebook είναι τα ακόλουθα:

  • Συνολικός αριθμός των ατόμων που έχουν κάνει “Μου αρέσει” (“Like”) ή ”Δεν μου αρέσει” (“Unlike”) στη σελίδα σε ημερήσια, εβδομαδιαία και 28ήμερη βάση.
  • Συνολικός αριθμός των ατόμων που έχουν κάνει “Ακολουθήστε” (“Follow”) ή “Να μην ακολουθώ” (“Unfollow”) στη σελίδα σε ημερήσια, εβδομαδιαία και 28ήμερη βάση.
  • Αριθμός των ατόμων σε ημερήσια, εβδομαδιαία και 28ήμερη βάση που έχουν διάδραση με τη σελίδα (η διάδραση περιλαμβάνει οποιοδήποτε click, “Μου Αρέσει”/“Like”, ή άλλη αντίδραση, όταν μοιράζεστε ή ακολουθείτε τη σελίδα ή όταν αναρτάτε κάποιο “Σχόλιο”/”Comment”).
  • Αριθμός των ατόμων σε ημερήσια, εβδομαδιαία και 28ήμερη βάση στην οθόνη των οποίων εμφανίστηκε περιεχόμενο από την εταιρική σελίδα ή η εταιρική σελίδα. Η αναφορά αυτή περιλαμβάνει “Δημοσιεύσεις” (“Posts”), “Κοινοποιήσεις παρουσίας” (“Check in”) και κοινωνικά δεδομένα των ατόμων που έχουν διάδραση με την εταιρική σελίδα και άλλα στοιχεία.
  • Αριθμός των ατόμων σε ημερήσια, εβδομαδιαία και 28ήμερη βάση στην οθόνη των οποίων εμφανίστηκε περιεχόμενο από την εταιρική σελίδα ή η εταιρική σελίδα χωρίς να υπάρχει προωθητική ενέργεια επ’ αμοιβής. Η αναφορά αυτή περιλαμβάνει Δημοσιεύσεις” (“Posts”), “Κοινοποιήσεις παρουσίας” (“Check in”) και κοινωνικά δεδομένα των ατόμων που έχουν διάδραση με την εταιρική σελίδα και άλλα κοινωνικά στοιχεία.
  • Αριθμός των ατόμων σε ημερήσια, εβδομαδιαία και 28ήμερη βάση στην οθόνη των οποίων εμφανίστηκε περιεχόμενο από την εταιρική σελίδα ή η εταιρική σελίδα συνέπεια προωθητικής ενέργειας επ’ αμοιβή (ad, campaign). Η αναφορά αυτή περιλαμβάνει “Δημοσιεύσεις” (“Posts”), “Κοινοποιήσεις παρουσίας” (“Check in”) και κοινωνικά δεδομένα των ατόμων που έχουν διάδραση με την εταιρική σελίδα και άλλα κοινωνικά στοιχεία.
  • Αριθμός των ατόμων σε ημερήσια, εβδομαδιαία και 28ήμερη βάση στην οθόνη των οποίων εμφανίστηκε περιεχόμενο από την εταιρική σελίδα ή η εταιρική σελίδα με άλλα κοινωνικά στοιχεία. Στην αναφορά αυτή κοινωνικά στοιχεία εμφανίζονται όταν ο “Φίλος” (“Friend”) ενός χρήστη που έχει πατήσει “Μου αρέσει” (“Like”) ή “Ακολουθήστε” (“Follow”) στη σελίδα αλληλεπιδρά με τη σελίδα ή με κάποια ανάρτηση σε αυτήν, κάνει κάποιο “Μου αρέσει” (“Like”), “αντιδρά” (“reacts”), αλληλεπιδρά με κάποια ανάρτηση, μοιράζεται κάποια φωτογραφία ή κοινοποιεί την παρουσία του στην εταιρική σελίδα.
  • Αριθμός των θεάσεων της εταιρικής σελίδας (“Page Views”) σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση από χρήστες συνδεδεμένους στο Facebook (συνολικός αριθμός και αριθμός μοναδικών χρηστών).
  • Αριθμός των ατόμων σε ημερήσια, εβδομαδιαία και 28ήμερη βάση στην οθόνη των οποίων εμφανίστηκαν “Δημοσιεύσεις” (“Posts”) από την εταιρική σελίδα. Στις  συμπεριλαμβάνονται φωτογραφίες, “Ενημερώσεις Κατάστασης” (“Status Updates”), “Σύνδεσμοι” (“Links”), βίντεο κτλ.
  • Αριθμός των ατόμων σε ημερήσια, εβδομαδιαία και 28ήμερη βάση στην οθόνη των οποίων εμφανίστηκαν Δημοσιεύσεις” (“Posts”) από την εταιρική σελίδα, χωρίς να υπάρχει προωθητική ενέργεια επ’ αμοιβής (μοναδικοί χρήστες).
  • Αριθμός των ατόμων σε ημερήσια, εβδομαδιαία και 28ήμερη βάση στην οθόνη των οποίων εμφανίστηκαν Δημοσιεύσεις” (“Posts”) από την εταιρική σελίδα, συνέπεια προωθητικής ενέργεια επ’ αμοιβή (μοναδικοί χρήστες).
  • Ημερήσιος, εβδομαδιαίος και μηνιαίος αριθμός από clicks σε οποιοδήποτε περιεχόμενο της εταιρικής σελίδας.
  • Ημερήσιος, εβδομαδιαίος και μηνιαίος αριθμός από πρόσωπα που έχουν δώσει αρνητική αξιολόγηση στην εταιρική σελίδα.
  • Ημερήσιος, εβδομαδιαίος και μηνιαίος αριθμός από πρόσωπα που έκαναν “Κοινοποίηση παρουσίας” (“Check in”) στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας (συνολικός αριθμός και αριθμός μοναδικών χρηστών).
  • Ημερήσιος, εβδομαδιαίος και μηνιαίος αριθμός από πρόσωπα που έκαναν “Κοινοποίηση παρουσίας” (“Check in”) στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας χρησιμοποιώντας φορητές συσκευές (συνολικός αριθμός και αριθμός μοναδικών χρηστών).
  • Ημερήσιος, εβδομαδιαίος και μηνιαίος αριθμός θέασης βίντεο από χρήστες χωρίς να υπάρχει προωθητική ενέργεια για το βίντεο αυτό (συνολικός αριθμός)
  • Ημερήσιος, εβδομαδιαίος και μηνιαίος αριθμός θέασης βίντεο από χρήστες για περισσότερα από 3 δευτερόλεπτα συνέπεια προωθητικής ενέργεια επ’ αμοιβή (συνολικός αριθμός)
  • Ημερήσιος, εβδομαδιαίος και μηνιαίος αριθμός θέασης βίντεο από χρήστες για περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα χωρίς να υπάρχει προωθητική ενέργεια επ’ αμοιβή για το βίντεο αυτό (συνολικός αριθμός)
  • Ημερήσιος, εβδομαδιαίος και μηνιαίος αριθμός θέασης βίντεο από χρήστες για περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα ή μέχρι το τέλος του ενώ υφίσταται προωθητική ενέργεια επ’ αμοιβή για το βίντεο αυτό
  • Ημερήσιος, εβδομαδιαίος και μηνιαίος αριθμός από clicks στις πληροφορίες επικοινωνίας της εταιρικής σελίδας.
  • Ημερήσιος, εβδομαδιαίος και μηνιαίος αριθμός από clicks στην εταιρική σελίδα (συνολικός αριθμός και μοναδικοί χρήστες).
  • Ημερήσιος, εβδομαδιαίος και μηνιαίος αριθμός από clicks στο website και το email επικοινωνίας στην εταιρική σελίδα (συνολικός αριθμός και μοναδικοί χρήστες).

Επισημαίνουμε ότι τα cοokies που επιτρέπουν στο Facebook να μας παρέχει τα ανωτέρω στατιστικά εγκαθίστανται από το Facebook στη συσκευή σας όταν έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε εταιρική σελίδα στο Facebook, είτε έχετε λογαριασμό χρήστη στο Facebook, είτε όχι. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην Πολιτική του Facebook σχετικά με τα cookies πριν αποδεχτείτε την εγκατάστασή τους. Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies που εγκαθιστά στο Facebook στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας τις αντίστοιχες επιλογές του browser σας.

Για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς που αναφέρουμε ανωτέρω απαιτείται η παροχή της συγκατάθεσής σας στους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του Facebook και χωρίς αυτή τη συγκατάθεση δεν μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας μέσω αυτού του μέσου κοινωνικής δικτύωσης και το Facebook δε θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα cookies του και άλλα παρόμοια εργαλεία στις συσκευές σας.

Εάν μέσω της σελίδας μας οργανωθεί κάποιος διαγωνισμός ή κλήρωση, θα κοινοποιηθεί ειδοποίηση ιδιωτικότητας που θα αφορά στο συγκεκριμένο γεγονός, προκειμένου να ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες σχετικά με το πώς θα συλλέξουμε, θα χρησιμοποιήσουμε και θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά τους δεδομένα για το συγκεκριμένο σκοπό.

3.         Διαβίβαση σε τρίτους

Η Εταιρεία δεν προβαίνει με κανένα τρόπο στην διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σας ή σε διασύνδεση του αρχείου της έναντι οικονομικού ή άλλου ανταλλάγματος με οποιεσδήποτε τρίτες ιδιωτικές επιχειρήσεις, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, Δημόσιες Αρχές ή υπηρεσίες ή άλλους οργανισμούς.

Η Εταιρεία ενδέχεται να παρέχει πρόσβαση ή να διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους παρόχους που επεξεργάζονται δεδομένα ως εκτελούντες την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων, κυρίως στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών διαφήμισης και προώθησης προϊόντων. Η εν λόγω επεξεργασία διεξάγεται υπό τον έλεγχό μας και μόνον κατ’ εντολή μας και υπόκειται στην ίδια πολιτική προστασίας της ιδιωτικότητας ή σε πολιτική του ίδιου τουλάχιστον επιπέδου προστασίας.

Η Εταιρεία μπορεί να διαβιβάσει τα δεδομένα σας σε φορολογικές, ελεγκτικές και άλλες δημόσιες αρχές, όταν θεωρούμε με καλή πίστη ότι ο Νόμος ή άλλη κανονιστική πράξη μας υποχρεώνει να παρέχουμε πρόσβαση ή να διαβιβάσουμε τα δεδομένα αυτά ή σε αρμόδιες αρχές επιβολής του Νόμου, εφόσον αυτό απαιτείται από το Νόμο ή από οποιαδήποτε άλλη νόμιμη εκτελεστή πράξη ή εντολή.

Τυχόν διαβίβαση των δεδομένων σας σε τρίτες χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (δηλ. εκτός κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Νορβηγίας, Ισλανδίας, και του Λιχτενστάιν) θα γίνεται μόνο σε συμμόρφωση με το νομοθετικό πλαίσιο που αφορά στην προστασία των δεδομένων και μόνο όταν παρέχονται επαρκείς εγγυήσεις για την προστασία των δεδομένων σας.

4.        Χρονικό διάστημα διατήρησης

Όπως αναφέρεται και ανωτέρω, η Εταιρεία δεν αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα και διαχειρίζεται τις πληροφορίες σας μόνο με τον τρόπο που αναφέρουμε ανωτέρω στις ενότητες 1 και 2. Οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως Σχόλια (“Comments”), “Κοινοποιήσεις παρουσίας” (“Check in”), “Μου αρέσει” (“Like”) ή Αντιδράσεις (“Reactions”), και η επεξεργασία τους υπόκεινται στους Όρους Χρήσης, την Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική Cookies του Facebook και σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τα κείμενα αυτά. Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να διαγράψετε ή να τροποποιήσετε οποιοδήποτε σχόλιο ή ανάρτηση που έχετε δημοσιεύσει χρησιμοποιώντας τις σχετικές λειτουργίες και ότι τα cookies που διαχειρίζεται το Facebook μπορούν να διαγραφούν από τη συσκευή σας με την χρήση των ρυθμίσεων του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε.

Οι αναφορές που λαμβάνουμε από το Facebook εμπεριέχουν μόνο συγκεντρωτικά, στατιστικά, ανώνυμα στοιχεία και όχι προσωπικά δεδομένα και συνεπώς δεν ορίζεται χρονικό διάστημα διατήρησης για τα στοιχεία αυτά.

5.         Τα δικαιώματά σας

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Να ενημερώνεστε αναφορικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας
  • Να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
  • Να απαιτήσετε τη διενέργεια διορθώσεων σε ανακριβή στοιχεία που σας αφορούν και τηρούνται από τον όμιλο
  • Να απαιτήσετε τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν σε ορισμένες περιπτώσεις
  • Να λάβετε προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και έχετε παρέχει στον όμιλο, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να αιτηθείτε τη διαβίβαση των δεδομένων αυτών σε τρίτους σε ορισμένες περιπτώσεις
  • Να αντιταχθείτε, στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται προς το έννομο συμφέρον της εταιρείας
  • Να αιτηθείτε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις
  • Να υποβάλλετε παράπονο στην εποπτική αρχή

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Ταχυδρομική Διεύθυνση: Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600
  • Fax: +30-210 6475628
  • Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα αυτά, συμπεριλαμβανομένων των περιστάσεων υπό τις οποίες ασκούνται και τον τρόπο άσκησης τους περιλαμβάνονται στη ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ που βρίσκεται αναρτημένη στον ιστότοπο της Εταιρείας (https://www.helpe.gr/media-center/personaldataprotection/gdpr/ ). Σε ότι αφορά την άσκηση των δικαιωμάτων σας σε ότι αφορά την επεξεργασία που διενεργείται από την Εταιρεία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στα στοιχεία παρακάτω.

6.        Στοιχεία επικοινωνίας του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων

Τηλέφωνο+30 210 6302252
e-mailDPO@helpe.gr

 

Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παρούσα Ειδοποίηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου στα στοιχεία του Υπεύθυνου Προσωπικών Δεδομένων.

 

 

 
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕΈδρα: Χειμάρρας 8A, 15125-Μαρούσι
Αριθμός Μ.Α.Ε.: 2443/06/Β/86/23
Copyright © 2020 ELPE.All rights Reserved | Όροι Χρήσης | Ρυθμίσεις Cookies