ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Το πρόγραμμα “Proud of Youth” της HELLENiQ ENERGY επιβραβεύει και φέτος τους αριστούχους αποφοίτους Λυκείων όμορων Δήμων
03.07.2023

H HELLENiQ ENERGY, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας “Proud of Youth” - το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού - θα επιβραβεύσει, για ακόμη μία χρονιά, τους αριστούχους απόφοιτους Λυκείου, στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται. Ο Όμιλος βρίσκεται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες δίνοντας έμφαση στη στήριξη της νέας γενιάς και, για το λόγο αυτό, από το 2009 μέχρι και σήμερα έχει βραβεύσει συνολικά 4.250 αριστούχους μαθητές από 25 Λύκεια, Γενικά και ΕΠΑΛ.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους Γενικών Ενιαίων Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις άριστες επιδόσεις τους κατά το σχολικό έτος 2022-2023 και είναι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων, Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων στο Θριάσιο, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς και του Δήμου Κοζάνης.

Με το πρόγραμμα “Proud of Youth”, η HELLENiQ ENERGY αναγνωρίζει και επικροτεί την προσπάθεια που κατέβαλαν οι μαθητές και, παράλληλα, τους στηρίζει με χρηματικά έπαθλα στα πρώτα βήματα της ζωής που θα διανύσουν ως νέοι φοιτητές. Στο πλαίσιο αυτό, θα επιβραβευτούν απόφοιτοι Λυκείων βάσει του βαθμού απολυτηρίου και των βαθμολογικών επιδόσεών τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι οι υποψήφιοι να έχουν βαθμό απολυτηρίου 18,1 και άνω και, ταυτόχρονα, την ίδια σχολική χρονιά ο μέσος όρος των βαθμολογιών τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις να είναι τουλάχιστον 16. Διευκρινίζεται ότι, στην επιλογή των φοιτητών που θα βραβευτούν λαμβάνεται υπ’ όψιν η βαθμολογία μόνο για τα τέσσερα μαθήματα της Ομάδας Προσανατολισμού και όχι για τα ειδικά μαθήματα, ενώ τα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι φοιτητές καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, από την 1 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου 2023, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://studentsawards.helleniqenergy.gr/.

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου έτους 2023
  • Αντίγραφο Βεβαίωσης Συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023
  • Βεβαίωση από την αρμόδια Δημοτική Αρχή ότι ο υποψήφιος είναι μόνιμος κάτοικος σε έναν από τους παρακάτω Δήμους: Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα, Κορδελιού-Ευόσμου ή Κοζάνης.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν από ειδική επιτροπή της HELLENiQ ENERGY. Ο τελικός κατάλογος των δικαιούχων, θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://studentsawards.helleniqenergy.gr/ και στην ιστοσελίδα του Ομίλου www.helleniqenergy.gr.

 

 
Copyright © 2020 ELPE.All rights Reserved | Όροι Χρήσης | Ρυθμίσεις Cookies