ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ εθελοντής-σύμβουλος στη Δράση του ΣΕΝ «Εικονική Επιχείρηση»
24.02.2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων) για όγδοη συνεχή χρονιά διοργάνωσε μαθητικές εμπορικές εκθέσεις με τίτλο "Trade Fairs 2014" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι Εκθέσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση», το οποίο υλοποιείται σε πολλά Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συμμετείχε στην Εμπορική Μαθητική Έκθεση της Αθήνας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2014 στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, υποστηρίζοντας με τρεις εθελοντές-συμβούλους, στελέχη του Ομίλου, ισάριθμες Μαθητικές Επιχειρήσεις. Εκεί, οι μαθητικές ομάδες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό τις επιχειρηματικές τους ιδέες, προωθώντας παράλληλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.
Μέσω της συμμετοχής τους αυτής, οι νέοι «επιχειρηματίες» αποκτούν άμεση εμπειρία των διαδικασιών δημιουργίας, οργάνωσης, λειτουργίας και διάλυσης μιας επιχείρησης, καθοδηγούμενοι από τους υπεύθυνους καθηγητές και τους εθελοντές-συμβούλους.

Για την αξιολόγηση των συμμετοχών, η οποία γίνεται από έμπειρη κριτική επιτροπή βάσει πανευρωπαϊκών κριτηρίων, λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η καινοτομία, η ποιότητα, η παρουσίαση και ο αντίκτυπος που έχουν τα προτεινόμενα προϊόντα και υπηρεσίες στο περιβάλλον και την κοινωνία γενικότερα.

Η ομάδα που θα ξεχωρίσει από τις δύο εκθέσεις θα συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «Junior Achievers-Young Entrepreneurs European Trade Fair 2014», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Χάιφα του Ισραήλ από 2 ως 4 Απριλίου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες μας!

 

 

 
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕΈδρα: Χειμάρρας 8A, 15125-Μαρούσι
Αριθμός Μ.Α.Ε.: 2443/06/Β/86/23
Copyright © 2014 ELPE.All rights Reserved | Όροι Χρήσης