ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Στις 10 εξέχουσες “Women in Energy” η Διευθύντρια Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της ΕΛΠΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ, Γεωργιάννα Πετρολιά
17.10.2018

Σημαντική διάκριση από το περιοδικό Petroleum Economist απέσπασε η Διευθύντρια Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της ΕΛΠΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ Γεωργιάννα Πετρολιά. Σε ειδική ετήσια έκδοσή του με τίτλο Global Energy Elite 2018, την κατατάσσει στις 10 εξέχουσες Women in Energy”. Η επιλογή έγινε μεταξύ στελεχών της παγκόσμιας πετρελαϊκής βιομηχανίας που έχουν διακριθεί στον τομέα τους και συνεισφέρουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της διεθνούς βιομηχανίας και της κοινωνίας. Η κριτική επιτροπή επέλεξε 10 προσωπικότητες, σε κάθε μια από 10 κατηγορίες στελεχών (IOC, NOC, Future Leaders, Banking, Legal κλπ). 

Η κ. Πετρολιά είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Έρευνας και Παραγωγής (Ε&Π) Υδρογονανθράκων, με καθήκοντα και αρμοδιότητες στον σχεδιασμό και ανάπτυξη του κλάδου E&Π, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει σημαντική δραστηριότητα στο χώρο της ΝΑ Μεσογείου και της Ελλάδας, συνεργαζόμενος με τις μεγαλύτερες διεθνείς πετρελαϊκές εταιρείες (ExxonMobil, Total, Repsol, Edison). 

Η αναγνώριση και επιβράβευση του έργου της Γεωργιάννας Πετρολιά παγκοσμίως, εκτός από προσωπική της επιτυχία, αναδεικνύει το πόσο αισθητή γίνεται διεθνώς η παρουσία της εταιρείας μας στον τομέα Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων.  

Μπορείτε να διαβάσετε το Petroleum Economist Global Energy Elite 2018 πατώντας ΕΔΩ.

 
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕΈδρα: Χειμάρρας 8A, 15125-Μαρούσι
Αριθμός Μ.Α.Ε.: 2443/06/Β/86/23
Copyright © 2014 ELPE.All rights Reserved | Όροι Χρήσης