Ο Όμιλος ΕΛΠΕ αρωγός στη στήριξη των ευπαθών ομάδων για τον εορτασμό του Πάσχα
14.04.2020

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ εντείνει τη βοήθεια που προσφέρει σταθερά μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360ο Ενέργειες», με σκοπό να στηρίξει τις προσπάθειες όλων των φορέων που αγωνίζονται τη δύσκολη αυτή περίοδο να διατηρήσουν το επίπεδο ποιότητας ζωής των πολιτών και να προσφέρουν χαρά τις άγιες μέρες του Πάσχα:

• Προσφέρει οικονομική ενίσχυση στους φορείς που είχαν προσκληθεί φέτος να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο καθιερωμένο φιλανθρωπικό bazaar, καθώς δεν ήταν δυνατή η πραγματοποίησή του, και πιο συγκεκριμένα στους παρακάτω συλλόγους:
  1. Το Χαμόγελο του Παιδιού
  2. Φροντίδα
  3. Παιδί και Δημιουργία
  4. Ελληνική Εταιρεία Αυτιστικών Ατόμων – Παράρτημα Πειραιά
  5. Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό και Ατόμων με Αυτισμό και Νοητική Αναπηρία «ΕΛΠΙΔΑ»
  • Στηρίζει το έργο της Εκκλησίας, προσφέροντας διατακτικές για αγορά τροφίμων στην Ιερά μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στο Συσσίτιο Αγίου Γεωργίου Ελευσίνας και στο Συσσίτιο Αγίας Παρασκευής Μεγάρων. Επίσης, προσφέρει δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης στην Εκκλησία της Ελλάδος, προς ενίσχυση όσων δομών έχουν ιδιαίτερη ανάγκη.
  • Επιπλέον, συνεχίζει να ενισχύει τις δράσεις των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Ν. Περάμου και Δήμου Δέλτα, που λειτουργούν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, τα Κοινωνικά Φαρμακεία και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», παρέχοντας εκτός από τρόφιμα και μέσα ατομικής προστασίας, υγειονομικό υλικό, καθαριστικά, απολυμάνσεις και ότι χρειάζεται για να παρασχεθούν οι προγραμματισμένες υπηρεσίες παροχής βοήθειας και τις μέρες του Πάσχα, με ασφάλεια προς τους εργαζόμενους και τους πολίτες.

Προτεραιότητα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ παραμένει η αντιμετώπιση της πανδημίας, με  δωρεές ιατροτεχνικού εξοπλισμού σε φορείς πρωτοβάθμιας περίθαλψης και η ενίσχυση όλων των ευπαθών ομάδων.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.