ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

8η ΜΑΪΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
08.05.2017

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των τεσσάρων συναδέλφων, Μπάμπη Δευτεραίου, Ραμαντάν Ντελιλάι, Αντώνη Αβράμπου και Κώστα Μαγγούρα, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα της 8ης Μαΐου 2015, τελέστηκε την Δευτέρα στις 9.00’ το πρωί στο εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στον Ασπρόπυργο. 

Ακολούθησε τρισάγιο μέσα στον χώρο των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου, όπου με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη φονική έκρηξη έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου που ανεγέρθηκε στη μνήμη των θυμάτων και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων.

Παρέστησαν οι συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛ.ΠΕ, Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Εταιρείας και ανώτερα στελέχη του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ο πρόεδρος και εκπρόσωποι του ΠΣΕΕΠ και της ΠΟΕ, εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Παρατάξεων, ενώ μαζική ήταν η προσέλευση των εργαζομένων στις ΒΕΑ που θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής.

Ανάλογες εκδηλώσεις μνήμης πραγματοποιήθηκαν το πρωί και στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ελευσίνας και Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο και της 4ωρης Στάσης Εργασίας που κηρύχθηκε σε όλες τις εγκαταστάσεις των ΕΛ.ΠΕ.

 
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕΈδρα: Χειμάρρας 8A, 15125-Μαρούσι
Αριθμός Μ.Α.Ε.: 2443/06/Β/86/23
Copyright © 2014 ELPE.All rights Reserved | Όροι Χρήσης