ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Hellenic Responsible Business Awards 2021

3 χρυσές διακρίσεις απέσπασε ο Όμιλος στα φετινά Hellenic Responsible Business Awards. Ο Όμιλος εκπροσωπήθηκε από στελέχη της Διεύθυνσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Ομίλου, της Διεύθυνσης Προμηθειών Ομίλου και της ΕΛΠΕ Ανανεώσιμες Α.Ε., τα οποία παρέλαβαν τα παρακάτω βραβεία:

  • Χρυσή Διάκριση στην Κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης & Τοπικής Κοινότητας/ Κράτους», για την εξασφάλιση 10 υπερσύγχρονων συστημάτων μοριακής διάγνωσης για τον Covid -19 και περισσότερων από 100.000 αντιδραστηρίων για μοριακά τεστ
  • Χρυσή Διάκριση στην Κατηγορία «Ανταπόκριση σε έκτακτη ανάγκη», για τη δωρεά ύψους 8 εκατ. ευρώ, για τη στήριξη του Ε.Σ.Υ. και της Κοινωνίας στην αντιμετώπιση της πανδημίας
  • Χρυσή Διάκριση στην Κατηγορία «Βιώσιμες Πόλεις & Κοινότητες», για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες ιδρυμάτων και σχολείων και την προώθηση της βιώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν για τις συγκεκριμένες δράσεις αποτελούν συγχρόνως και επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλαν οι εργαζόμενοι των αρμόδιων Διευθύνσεων του Ομίλου, οι οποίοι κατάφεραν, με εξαιρετικές συνεργασίες και υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, την έγκαιρη ολοκλήρωση των δράσεων.

Οι διακρίσεις αυτές ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό την αναγνώριση του κοινωνικού έργου του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, επιβεβαιώνοντας την υπεύθυνη στάση του απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και την προσήλωσή του στις αρχές της  βιώσιμης ανάπτυξης.

 
Copyright © 2020 ELPE.All rights Reserved | Όροι Χρήσης | Ρυθμίσεις Cookies