ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Όμιλος, μέσω ποικίλων ενεργειών, συμμετέχει και στηρίζει σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα της κοινωνίας, με στόχο τη διαφύλαξη και τη διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς. Παράλληλα, στηρίζει ομάδες και διοργανώσεις που πρεσβεύουν τα ιδεώδη του αθλητισμού και την ευγενή άμιλλα.

 

Επετειακές δράσεις 1821-2021 – Ντοκιμαντέρ «Έλληνες Πολίτες του κόσμου»

Ο Όμιλος χορήγησε την παραγωγή πρωτότυπης σειράς ντοκιμαντέρ, 8 εκπομπών, με τίτλο «Έλληνες Πολίτες του κόσμου». Η σειρά έχει στόχο να προάγει την ελληνική αριστεία, δηλαδή ανθρώπους που διαπρέπουν και διακρίνονται στο εξωτερικό και τιμούν την Ελλάδα, αφήνοντας το στίγμα τους στην πολιτική, κοινωνική, πολιτισμική και οικονομική εξέλιξη κάθε χώρας που τους φιλοξενεί, ενώ την ίδια ώρα μοιράζονται σκέψεις και οραματίζονται τρόπους με τους οποίους η διασπορά θα συνεισφέρει στην επόμενη, φιλόδοξη σελίδα που μπορεί να γράψει ο Ελληνισμός.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σειρά εδώ

 

Επετειακές δράσεις 1821-2021 – Κατασκευή Παιδικών χαρών για άτομα με αναπηρία

Το 2021, ο Όμιλος υποστήριξε τις επετειακές δράσεις για το 1821, με την κατασκευή 3 πλήρως προσβάσιμων παιδικών χαρών για ΑΜΕΑ στους όμορους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Οι νέοι αυτοί χώροι έχουν ως σκοπό να προάγουν το δημιουργικό και βιωματικό παιχνίδι, με έμφαση στην πλήρη προσβασιμότητα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες και εντάσσονται στην στρατηγική του Ομίλου για βελτίωση των υποδομών στις τοπικές του κοινωνίες.

 

Διατηρητέο Κτίριο ΑΔΑΜ

Ο Όμιλος ολοκλήρωσε την εκπόνηση μελετών αποκατάστασης (αρχιτεκτονική, στατική, ηλεκτρομηχανολογική) του διατηρητέου κτιρίου ΑΔΑΜ στην Ελευσίνα, ενισχύοντας περαιτέρω την πολιτιστική δυναμική της πόλης.

 

Δωρεά ηλεκτρικού οχήματος στο πλαίσιο του ΕΚΟ Acropolis Rally

Τον Δεκέμβριο του 2021 παραδόθηκαν ηλεκτρικό όχημα και σταθμός φόρτισης στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που ανέλαβε ο Όμιλος κατά τη διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις. Το όχημα θα εξυπηρετήσει τα παιδιά και τα άτομα με αναπηρία που υποστηρίζουν οι κατά τόπους δομές του Κέντρου.

 

Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Το 2021, Ο Όμιλος ανανέωσε και αναβάθμισε τη χορηγία του στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή σε «Μέγα Χορηγό», ενισχύοντας έμπρακτα την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών να επιτύχουν τους στόχους τους. Με συνέχεια και συνέπεια συμβάλλει στην ανάδειξη της διαφορετικότητας και την προώθηση του παραολυμπιακού κινήματος, στηρίζοντας τους αθλητές με αναπηρία.

Μάθετε περισσότερα εδώ

 

Ενίσχυση αθλητών με διακρίσεις

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ διαχρονικά ενισχύει την προετοιμασία αθλητών για συμμετοχή σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

 

 

 

 
Copyright © 2020 ELPE.All rights Reserved | Όροι Χρήσης | Ρυθμίσεις Cookies