ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ A.E.I.

Οι ικανότητες και οι φιλοδοξίες των νέων ανθρώπων είναι πηγή δύναμης για κάθε κοινωνία. Στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δίνουμε προτεραιότητα στη στήριξη της νέας γενιάς, παρέχοντας ευκαιρίες σε φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρονται θέσεις θερινής απασχόλησης σε φοιτητές, μέσω του Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι., μια σημαντική δράση του Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, για τη νέα γενιά.

Το Πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία σε φοιτητές να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες, αποκτώντας εμπειρία στο αντικείμενο σπουδών τους, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Οι ειδικότητες ορίζονται ετησίως σύμφωνα με τις επιχειρησιακές ανάγκες των Οργανωτικών Μονάδων του Ομίλου ΕΛΠΕ και περιλαμβάνουν:

 

Ειδικότητες Α.Ε.Ι.

Μηχανολόγων Μηχανικών

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Χημικών Μηχανικών

Χημικών

Πολιτικών Μηχανικών

Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων

Οικονομικών Επιστημών-Λογιστικής

Πληροφορικής

Νομικών Επιστημών

 

Πληροφορίες Προγράμματος:

  • Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι., αφορά:
    • Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ελλάδας και εξωτερικού.
    • Απόφοιτους Α.Ε.Ι., οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει το ίδιο έτος με το έτος υλοποίησης του Προγράμματος.
  • Οι υποψήφιοι προπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το 60% της συνολικής διάρκειας φοίτησης της σχολής τους.
  • Ο μέσος όρος βαθμολογίας, για το σύνολο των ετών φοίτησης, πρέπει να είναι τουλάχιστον 6,5 (λίαν καλώς). Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές θα λαμβάνεται υπόψη η βαθμολογία του βασικού τους πτυχίου (προπτυχιακές σπουδές).
  • Η απασχόληση πραγματοποιείται κατά τους θερινούς μήνες Ιουλίου-Αυγούστου και έχει διάρκεια 2 μηνών.

 

 

Η περίοδος αιτήσεων συμμετοχής για το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών ΑΕΙ 2022 ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19/06/2022.

Οι υποψήφιοι φοιτητές που θα επιλεγούν για την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα, θα ενημερωθούν σχετικά για την έγκαιρη προετοιμασία τους. 

 

Για τυχόν ερωτήσεις / διευκρινίσεις σχετικά με το Πρόγραμμα Απασχόλησης Α.Ε.Ι, παρακαλούμε για την αποστολή του αιτήματός σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: foitites@helpe.gr

 

 

 

 
Copyright © 2020 ELPE.All rights Reserved | Όροι Χρήσης | Ρυθμίσεις Cookies