ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΜΙΛΟΥ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΜΙΛΟΥ

Η μητρική Εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. είναι άμεσα ή έμμεσα ο μοναδικός ή ο πλειοψηφών μέτοχος των θυγατρικών και συνδεδεμένων εταιρειών, με άσκηση διοίκησης. Κάθε Εταιρεία διαθέτει το δικό της διοικητικό συμβούλιο και σχήμα διοίκησης, αλλά τα επενδυτικά προγράμματα, η χρηματοοικονομική διαχείριση και οι ετήσιοι προϋπολογισμοί ελέγχονται κεντρικά από υπηρεσίες της μητρικής Εταιρείας. Οι θυγατρικές και συνδεδεμένες επιχειρήσεις υποβάλλουν στη μητρική Εταιρεία τα αποτελέσματα τους.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. διοικείται από δεκατριαμελές Διοικητικό Συμβούλιο.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΟΤΣΟΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος - Μηχανολόγος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και πτυχιούχος Οικονομολόγος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1975 είναι καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με αντικείμενο την Οικονομική Ανάπτυξη και τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό. Διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου και της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου και Διευθυντής του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, καθώς και του Κέντρου Οικονομικών και Κοινωνικών Ερευνών του τμήματος Κοινωνιολογίας.

Διαθέτει ιδιαίτερα σημαντική και μακρόχρονη εμπειρία σε επιτελικές θέσεις ευθύνης του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα, όπως επίσης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έχει διατελέσει, Διευθυντής της Δ.Ε.Η., μέλος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανασυγκρότησης Επιχειρήσεων, Αντιπρόεδρος και Γεν. Διευθυντής του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Αθήνας, μέλος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα και Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ραδιοτηλεοπτικού Ομίλου Alpha. Επίσης, υπήρξε σύμβουλος του Υπουργού Ενέργειας, του Δημάρχου Αθηναίων, του Προέδρου του ΤΕΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Προγραμματικών Συμφωνιών και Αναπτυξιακών Συμβάσεων.

Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα και στην εκπόνηση τεχνικοοικονομικών μελετών, σημαντικών επενδυτικών έργων, καθώς επίσης και εθνικών και περιφερειακών αναπτυξιακών προγραμμάτων. Έργα του έχουν εκδώσει τα Μορφωτικά Ιδρύματα της Εθνικής, της Εμπορικής και της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς επίσης το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και οι Εκδόσεις Παπαζήση.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

Γεννημένος το 1956 στο Μουζάκι Καρδίτσας, σπούδασε Χημική Μηχανική στο Πανεπιστήμιο Leeds της Αγγλίας, απ’ όπου απέκτησε και μεταπτυχιακό τίτλο. Εργάστηκε σε βιομηχανικές επιχειρήσεις, στην Αγγλία και στην Ελλάδα και, από το 1984, στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, όπου ανέλαβε καθήκοντα υψηλής ευθύνης σε διάφορους τομείς των Διυλιστηρίων του Ομίλου, με αποκορύφωμα τον συντονισμό του Έργου Αναβάθμισης του Διυλιστηρίου Ελευσίνας, την περίοδο 2008-2014. Έχει δημοσιεύσει εξειδικευμένα άρθρα και βιβλία, ενώ έχει διατελέσει εισηγητής σε συνέδρια και τεχνικά σεμινάρια.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1985 στο Διυλιστήριο Ασπροπύργου, ως Μηχανικός Παραγωγής και αφού πέρασε από όλες τις βαθμίδες της διοίκησης, το 2003 ανέλαβε χρέη Διευθυντή του Διυλιστηρίου. Την περίοδο 2005-2008 ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΚΤΑ στα Σκόπια, ενώ από το 2008 έως το 2010 διετέλεσε χρέη Διευθυντή Οργάνωσης και Ανάπτυξης των Διυλιστηρίων του Ομίλου.

Από το 2010 έως τον Ιούνιο του 2015 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος των θυγατρικών εταιρειών ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ και έκτοτε είναι Γενικός Διευθυντής Εφοδιασμού, Διύλισης και Πωλήσεων Ομίλου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΙΑΜΙΣΙΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

Οικονομολόγος, με εξειδίκευση στην Οικονομετρία από το Πανεπιστήμιο του Essex Αγγλίας και μέλος του ICAEW (Institute of Chartered Accountants in England and Wales) (F.C.A.).
Εργάστηκε στο εξωτερικό ως ελεγκτής και σύμβουλος επιχειρήσεων και στη συνέχεια ως ανώτερο στέλεχος σε μεγάλους ομίλους (KPMG, DIAGEO, PILLSBURY, LEVENTIS GROUP).
Από το 2005 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Ομίλου. Συμμετέχει στην Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου και είναι μέλος σε πολλά Δ.Σ. θυγατρικών εταιρειών και της ΔΕΠΑ Α.Ε.
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Corporate Finance Faculty του ICAEW και συμμετέχει στην επιτροπή Εταιρικής Διακυβέρνησης του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΒΑΡΔΑΣ

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

Είναι Χημικός Μηχανικός του Ομοσπονδιακού Πολυτεχνείου Ζυρίχης, Ελβετίας, με Διδακτορικό τίτλο σπουδών (Ph.D.) από το Τμήμα Systems Engineering της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ιδίου Πολυτεχνείου.

Εργάσθηκε σε επιτελικές θέσεις ευθύνης στον όμιλο Λάτση και διετέλεσε Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΠΕΤΡΟΛΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.
Είναι μέλος του ΔΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. και Αντιπρόεδρος ΔΣ των ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, θυγατρικές εταιρείες εμπορίας του Ομίλου. Επίσης είναι μέλος του ΔΣ της ΔΕΠΑ Α.Ε.

ΣΤΡΑΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

Είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε έργα υποδομής του δημόσιου τομέα, δεδομένης της απασχόλησής του στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων από το 1985. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει συμμετάσχει σε πολλές καίριες θέσεις, όπως στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, για την ανάπτυξη και λειτουργία του  Εκπαιδευτικού του Ινστιτούτου και στο Υπουργείο Βιομηχανίας, διατελώντας μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΟ Χημικά.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Χημικών Μηχανικών για σχεδόν δέκα χρόνια (1985-1994), ενώ ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκλεγμένο μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Ο κ. Ζαφείρης διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση στους τομείς ανασυγκρότησης και ανάπτυξης της ελληνικής βιομηχανίας, στην ανάπτυξη βιομηχανικής πολιτικής για την υποστήριξη της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και στην ανεύρεση καινοτομιών και έργων προοπτικής. Σε αυτήν την κατεύθυνση, έχει ηγηθεί διαφόρων ομάδων εργασίας του ελληνικού επιχειρηματικού τομέα.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΦΑΚΑΣ

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του πανεπιστημίου Αθηνών. Επί σειρά ετών έως το 1993, διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εξαγωγικού Εμπορίου, ενώ από το 1993 έως το 1998 ανέλαβε επιτελικές θέσεις ευθύνης σε Ομίλους με επιχειρήσεις ΜΜΕ όπως αυτή του Οικονομικού Διευθυντή και του Διευθύνοντα Σύμβουλου σε θυγατρικές του Ομίλου Μπόμπολα και στον Όμιλο Ανδρουλιδάκη. 

Από το 1998 έως και σήμερα διατελεί Οικονομικός Διευθυντής σε Όμιλο εταιρειών αιολικών και φωτοβολταϊκών πάρκων και είναι υπεύθυνος για την οικονομική διαχείριση, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των έργων της εταιρείας. Η επιχειρηματική του δραστηριότητα επεκτείνεται στη διαχείριση κατασκευαστικής εταιρείας ιδιωτικών έργων ενώ συμμετέχει σε ΔΣ εταιρείας περιβαλλοντικών μελετών με ειδίκευση στα στερεά απόβλητα. Από το 2015 έως σήμερα είναι ειδικός σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων και διεθνών οικονομικών σχέσεων στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με σπουδές εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, με μακρά εμπειρία μαχόμενης δικηγορίας στους περισσότερους κλάδους δικαίου. Τακτικό μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, του άρθρου 77 του Ν. 2725. Έχει διατελέσει Νομικός σύμβουλος του Media Desk Hellas, μέλος των Επιτροπών Συνταγματικών Δικαιωμάτων και Περιβάλλοντος του Δ.Σ.Α. και τακτικό μέλος της Επιτροπής Συνεργασίας των 12 (μεγαλύτερων) επιστημονικών φορέων για το περιβάλλον, ως εκπρόσωπος του Δ.Σ.Α. Είναι ιδρυτικό μέλος της περιβαλλοντικής οργάνωσης ΓΗ και νόμιμος εκπρόσωπος της περιβαλλοντικής οργάνωσης Αεί Μαίναλον. Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα κοινωνικού αποκλεισμού του Δημάρχου Χαλανδρίου και διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χαλανδρίου. Βιβλία, άρθρα και συνεντεύξεις του έχουν δημοσιευτεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα, τα Τετράδια Εγκληματολογίας, την Νέα Εστία, τον Αναγνώστη, το TVXS, καθώς και από τα περισσότερα ελληνικά έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά μέσα, καθώς και την ουκρανική τηλεόραση.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με μεταπτυχιακές σπουδές (Master of Science) στη Χημική Μηχανική-Φυσικές & Χημικές Διεργασίες από το Πανεπιστήμιο Columbia, Η.Π.Α.

Το 1984 εντάχθηκε στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (στις πρώην ΔΕΠ-ΕΚΥ και ΔΕΠ) σε διάφορες θέσεις ευθύνης, αρχικά στον τομέα της έρευνας υδρογονανθράκων και μετέπειτα στον εφοδιασμό & την εμπορία πετρελαιοειδών, αναλαμβάνοντας το 2010  τη θέση του Διευθυντή Συντονισμού Διακινήσεων. Αποχώρησε από τον Όμιλο ΕΛ.ΠΕ. το 2011, στο πλαίσιο συμμετοχής του στο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου του Ομίλου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Πτυχιούχος Μέσης Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρονικών από το 1984.

Από το 1981 εργάστηκε αρχικά στην ΠΕΤΡΟΛΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ και μετά τη συγχώνευση στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ, στο Τμήμα Ηλεκτρολογικού και Οργάνων στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ελευσίνας.

Από το 2004 είναι μέλος του ΔΣ του Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομένων ΕΛ.ΠΕ.

Το Φεβρουάριο του 2013 εκλέχτηκε ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της Εταιρείας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Καβάλας από το 1987. Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Τεχνολόγων Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.) Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής.

Από το 1989 εργάζεται στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. (πρώην ΕΚΟ) στο τμήμα Ηλεκτρολογικής Συντήρησης Διυλιστηρίου & Χημικών Εργοστασίων των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης.

Την περίοδο 1990-1997 διετέλεσε ως Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Εργαζομένων των Διυλιστηρίων Θεσσαλονίκης της ΕΚΟ (πρώην ESSO PAPAS) και το 2000 διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του Διυλιστηρίου Θεσσαλονίκης της Ε.Κ.Ο. (πρώην ESSO PAPAS). Μετά τη συγχώνευση της ΕΚΟ-ΕΛΔΑ-ΔΕΠ-ΔΕΠ ΕΚΥ στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. εκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομένων της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (Π.Σ.Ε.Ε.Π.) μέχρι τον Νοέμβριο του 2007. Μετά τις αρχαιρεσίες του Σωματείου το Νοέμβριο του 2007, διατελεί  Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έως και σήμερα.

Κατά την περίοδο 2002-2005 διετέλεσε μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. και το Μάρτιο του 2008 εκλέχθηκε ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Είναι κάτοχος Πτυχίου της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Από το 1980 έως το 1991 εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα Επενδύσεων & Βιομηχανικής Αναπτύξεως (ΕΤΕΒΑ), από την οποία αποχώρησε το 1991 ως Αναπληρωτής Διευθυντής, παράλληλα δε την περίοδο 1983-1985 ήταν Συνεργάτης του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας κ. Κωστή Βαϊτσου και την περίοδο 1985-1988 ήταν Διευθυντής του Γραφείου του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας κ. Θεόδωρου Καρατζά.

Από το 1991 έως το 1996 ήταν Βοηθός Γενικός Διευθυντής στον Όμιλο Interamerican.

Από το Μάρτιο του 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 κατείχε τη θέση του Υποδιοικητή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ συγχρόνως ήταν Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος ή Μέλος Δ.Σ. θυγατρικών εταιρειών της Εθνικής Τράπεζας. Υπήρξε, επίσης, Αντιπρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Πρόεδρος του Κεντρικού Αποθετηρίου, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών κ.ά.

Το Μάιο του 2004 ανέλαβε Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς, και από τον Ιανουάριο 2009 έως το Δεκέμβριο 2009 ήταν Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής CEO του Ομίλου. Διετέλεσε, επίσης, Πρόεδρος Δ.Σ. της Πειραιώς ΑΕΕΑΠ και Πρόεδρος της Εταιρείας «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ».
Το Δεκέμβριο 2009 ανέλαβε Πρόεδρος του Δ.Σ. – Διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Είναι επίσης Πρόεδρος του Δ.Σ.  θυγατρικών εταιριών της Αγροτικής Τράπεζας καθώς και Μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Είναι Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Τραπεζικός με πολυετή εμπειρία στο χρηματοπιστωτικό χώρο. Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου - Επικεφαλής των δραστηριοτήτων επενδυτικής τραπεζικής, διαχείρισης περιουσίας και χρηματιστηριακών εργασιών.

Το διάστημα 2005 - 2007 κατείχε τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στην Emporiki Bank, το 2002 - 2004 του Γενικού Διευθυντή στην EFG Telesis Finance και το 2000 - 2002 του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στη Γενική Τράπεζα.

Έχει επίσης εργασθεί στην Εθνική Τράπεζα, στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και στο Reuters News Agency.

Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος και Μάστερ στις Οικονομικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου Washington στο St. Louis, καθώς και Πτυχίου Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕΈδρα: Χειμάρρας 8A, 15125-Μαρούσι
Αριθμός Μ.Α.Ε.: 2443/06/Β/86/23
Copyright © 2014 ELPE.All rights Reserved | Όροι Χρήσης